home


facebook
linked in
you-tube
onderwater


Welkom bij PottiDiving

"Be the legend in diving"
IANTD

Teklite Diver


teklite diver

Dit is een combinatie van twee opleidingen: de Advanced Nitrox opleiding en de Advanced Recreational Trimix opleiding. Het TEK LITE programma start al vanaf het advanced EANx brevet. De IANTD Advanced Nitrox cursus introduceert de duiker in de basisvaardigheden van decompressie duiken, duiken met stage decompressie cilinders en het gebruik van redundant ademautomaten.

Met een IANTD Advanced Nitrox brevet kwalificeer je je om op een maximale diepte van 42m te duiken en om beperkt decompressie duiken te maken. Minimale vereisten voor aanvang: IANTD Basic Nitrox & Deep diver brevet, 15 jaar, 30 gelogde duiken. Eigen uitrusting waarvan minimaal een 15 liter fles met dubbele kraan (liefst met DIN aansluiting), 2 automaten liefst één met een slang van 2,10 meter lengte, als decostage een fles van minimaal 5 liter die evenals de toebehoren zuurstofschoon dient te zijn. Deze cursus bestaat uit theorie lessen met een afsluitend examen, confined water training en 4 open water duiken.

De IANTD Advanced Recreational Trimix cursus is ontwikkeld voor duikers die geen last willen hebben van stikstofnarcose. De stikstof wordt gedeeltelijk vervangen door helium waardoor de equivalente narcose diepte niet groter dan 24m is.
Als standaard trimix gas wordt Tx28/25 gebruikt of een Tx32/15 (waarbij de Tx staat voor Trimix, 32 voor het percentage O2 en 15 voor het percentage helium in het mengel).
Met het IANTD Advanced Recreational Trimix brevet kwalificeer je je om op een diepte van maximaal 45m te duiken en om beperkt decompressie duiken te maken.

Cursusvereisten:
- Minimaal 30 ingelogde duiken
- In het bezit van een EANx brevet en een Deep Diver Specialty
- Minstens 15 jaar oud zijn.
- Eigen uitrusting waarvan minimaal een 15 liter fles met dubbele kraan (liefst met DIN aansluiting), 2 automaten liefst één met een slang van 2,10 meter lengte, als decostage een fles van minimaal 5 liter die evenals de toebehoren zuurstofschoon dient te zijn.

Deze cursussen bestaan uit theorie lessen met een afsluitend examen, confined water training en 6 open water duiken.

Cursuskosten
€ 750,- incl. lesmateriaal, gebruik stages en automaten, certificering.


© 2014-2023 Pottidiving.com Algemene voorwaarden