home


facebook
linked in
you-tube
onderwater


Welkom bij PottiDiving

"Be the legend in diving"
DAN

First Aid


first aid
De DAN First Aid cursus is een training die bedoeld is om mensen met een reanimatie-/BLS certificaat op te leiden om Eerste Hulp aan volwassen slachtoffers met niet levensbedreigende verwondingen te verlenen. Hoewel de cursus opgezet is om samen met de DAN BLS cursus gegeven te worden, kan hij ook als extra module aangeboden worden aan mensen die al een DAN BLS brevet of een ander BLS certificaat volgens de ERC richtlijnen hebben. In een echte ongevalsituatie zijn de eerste Hulpvaardigheden de volgende stap na het verlenen van effectieve BLS.

Cursusdoel

Het DAN First Aid provider programma is ontwikkeld om de kennis en vaardigheden over te brengen die nodig zijn voor het verlenen van Eerste hulp aan volwassenen in niet levensbedreigende situaties (of na het verlenen van BLS in levensbedreigende situaties).
Eerste Hulp bestaat uit verschillende technieken die verlichting van pijn geven, ervoor zorgen dat verwondingen niet erger worden en vast kunnen stellen om welk soort verwonding of ziekte het gaat.

Cursuskosten

€ 149,- incl. lesmateriaal, brevetpas en certificaat.
€ 225,- in combinatie met de DAN AED cursus.
first aid 2


© 2014-2021 Pottidiving.com Algemene voorwaarden henkbakkerwebs.nl